Olot posa en marxa el projecte Olot Retail

Aquesta setmana Olot ha engegat l'Olot Retail. L'Ajuntament d'Olot i l'Associació de comerciants s'alien per tirar endavant un nou projecte per a la dinamització del comerç local que compta amb el suport de la Diputació de Girona.
 
El projecte Olot Retail consisteix en un acompanyament dels comerços locals que té com a objectiu posar a l'abast dels comerciants i els comerços locals les eines i recursos necessaris per millorar en tots els aspectes, i poder créixer i esdevenir més competitius en el món del comerç, un sector de canvis constants en que l'adaptació és vital per a la supervivència.
 
Per tal d'assolir aquest objectius es procedirà a saber en quins aspectes del comerç es pot incidir per millorar i posteriorment es farà una visita a establiments de Barcelona que han trobat la forma de millorar aquests mateixos punts. Finalment, hi haurà un acompanyament per tal de poder aplicar les millores que s'ajustin a les seves possibilitats i a la vida diària del seu comerç dins d'Olot. La dinàmica de treball consistirà en algunes sessions en grup, que permetran la participació de tothom i que afavoriran el diàleg i la recerca de solucions i propostes conjuntes. També es treballarà amb sessions a nivell individual i centrades en cada comerç en particular per aportar idees més concretes i específiques.
 
El projecte, complex en totes les seves fases, està capitanejat per Initland, una empresa basada en la dinamització, l'acompanyament i l'aportació de noves idees i solucions a agrupacions de comerciants. La seva experiència i trajectòria de ben segur que aportaran grans idees i solucions, ja que podran aportar les experiències ue han anat adquirint a llarg de la seva història en tractar altres casos.
 
En total seran 13 els comerços que participaran en aquest nou projecte: Fons d’Armari, No-Res, Carnisseria Planagumà, Can Batet, Cal Marxant, Can Manxa, Calçats Rovira, Mobles Joan Prat, Ràdio Coderch, Arqués Còpies, Koa Esports, Comercial Morera, Boutique Flora. 

Articles relacionats

Utilitzem galetes pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir informació estadística. Si continua navegant, accepta la seva instal·lació i el seu us.
Pot canviar la configuració o obtenir més informació a la nostra Política de Galetes [x]