Olot diu no als correbous i sí a la variant d'Olot

Aquest cap de setmana Olot ha fet una consulta als ciutadans per què puguin triar si Olot havia de deixar d'organitzar correbous i si es considerava urgent la variant d'Olot.
En total hi han participat 5.321 ciutadans d’Olot, aquesta dada representa un 18,31% dels 29.068 olotins i olotines majors de 16 anys que estaven cridats a votar a la consulta. Des de l’1 de juny a les 8h del matí i fins aquest dimarts 7 de juny a les 8h del vespre, i mitjançant la pàgina web de l’Ajuntament d’Olot. Les preguntes que s'havien de respondre eren: 

Olot ha de deixar d’organitzar correbous?

Consideres la variant d’Olot una obra urgent i prioritària?
Així doncs, ahir dimarts 7 de juny a les 8h del vespre i una vegada tancada la votació, s’ha

constituït la mesa electoral electrònica. En un acte que ha tingut lloc al Saló de Sessions de l’Ajuntament d’Olot, la secretària ha introduït el codi per tenir accés als resultats que han estat els següents:

A la pregunta “Olot ha de deixar d’organitzar correbous” un 60,06% dels ciutadans d’Olot han votat que sí (3.183 persones), un 34,68% ha votat que no (1.838 persones) i 5,26% (279) ha votat en blanc.

“Consideres la variant d’Olot una obra urgent i prioritària?”. Un 81,48% ha votat que sí

(4.307 persones), 12,58% (665) ha votat que no i un 5,94% (314) ha votat en blanc.

L’alcalde Josep M. Corominas ha agraït a tots els ciutadans la seva participació a la

consulta “és una mostra molt significativa de la ciutat de la qual em sento molt orgullós”. Corominas també ha avançat que “aquest és el primer pas. Tornarem a fer una altra consulta ben aviat. Per tant, demano la implicació dels ciutadans per fer-nos arribar les seves opinions per a una propera convocatòria”.

Articles relacionats

Utilitzem galetes pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir informació estadística. Si continua navegant, accepta la seva instal·lació i el seu us.
Pot canviar la configuració o obtenir més informació a la nostra Política de Galetes [x]