La Fira de la Biomassa torna a Vic

23, 24 i 25 de febrer
La Fira de la Biomassa és un esdeveniment que gira al voltant d’aquesta font d’energia renovable i que agrupa més de 80 empreses i entitats del sector. El paper de l’Ajuntament de Vic no només se centra en l’organització de l’activitat sinó que també es concreta amb la implantació d’aquesta energia en diverses instal·lacions municipals. 
 
La Fira com a tal, està formada per tres eixos vertebradors. Per una banda, s’hi podrà trobar una zona expositiva per conèixer empreses i entitats que aposten per aquest tipus d’energia,
la qual estarà situada al Recinte Firal El Sucre i acollirà 87 expositors de fabricants, consultors energètics, instal·ladors, etc. de Catalunya i de la resta d’Espanya. En segon lloc, els dies 23 i 24 l’Auditori Marià Vila d’Abadal acollirà les jornades tècniques, que s’estructuraran en 6 bloc temàtics: Evolució del Sector de la Biomassa, Innovació i Nous Projectes, Biomassa a l’Edificació, Qualitat Ambiental, Seguretat Davant el Risc d’Inhalació de CO2 i Dinar-Trobada empresarial. Finalment, els visitants a la fira podran gaudir d’activitats paral·leles, entre les quals destaca l’entrega dels Premis Biomassa Catalunya 2017.

La Fira de la Biomassa és una fira molt important i amb molta afluència de públic per la importància d’aquesta font d’energia, l’aplicació de la qual aporta beneficis ambientals, contribueix al manteniment dels boscos, disminueix el risc d’incendis i suposa, també, una
oportunitat de desenvolupament econòmic. Atès que el 92% de l’energia que es consumeix al nostre país s’ha de comprar a l’estranger, en els últims anys el govern català ha engegat diversos plans per reduir aquesta dependència externa.

Articles relacionats

Utilitzem galetes pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir informació estadística. Si continua navegant, accepta la seva instal·lació i el seu us.
Pot canviar la configuració o obtenir més informació a la nostra Política de Galetes [x]