El Festivalet de la Remei

Vic Comerç, juntament amb l'Associació de Veïns, organitza el Festivalet de la Remei, una activitat que tindrà lloc el proper 24 de setembre a la Rambla Tarradellas de Vic. Aquesta jornada pretén crear dinamisme als barris del sud de la ciutat i situar una activitat destacada en una zona poc habitual, ja que generalment és el centre de Vic que acull aquest tipus d'actes.
 
Dins del marc del Festivalet, hi haurà diferents activitats com una trobada de knitting (forrar i teixir amb roba elements urbans), una arrossada, música swing, concerts, desfilada de moda... a més de mostres comercials per part dels comerciants i bars del barri. A més, es farà l'elecció i el nomenament d'un hereu i una pubilla que representaran el barri al llarg de l'any.
 
Toni Brachs, president de Vic Comerç afirma que “l’objectiu principal és reforçar la identitat del barri, transmetre una imatge positiva i buscar que la resta de Vic travessin el riu perquè allà, també hi passen coses”. A més, afegia que “hem d’aconseguir recuperar un barri molt estigmatitzat i amb dificultats per mantenir la seva vitalitat”.
 
Aquest dissabte teniu una cita amb Vic Comerç a la Rambla Tarradellas de Vic. No hi podeu faltar!
 

Articles relacionats

Utilitzem galetes pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir informació estadística. Si continua navegant, accepta la seva instal·lació i el seu us.
Pot canviar la configuració o obtenir més informació a la nostra Política de Galetes [x]