Braçalets identificatius

per no perdre els més menuts
Quantes vegades no hem tingut por de perdre els nostres fills en esdeveniments de gran envergadura i plens de gent? Aquest any, l'Ajuntament d'Olot s’acull a la campanya de la Direcció General de Protecció Civil de la Generalitat i posa a la disposició dels assistents a les Festes del Tura braçalets identificatius per tal de poder identificar els nens en cas que es perdin i poder avisar els seus pares o familiars el més aviat possible.
 
Consisteixen en unes polseres de color taronja on els pares disposen d'un espai per escriure-hi el nom del nen o la nena i un telèfon de contacte per poder-los localitzar en cas que l'infant es perdi al llarg de les activitats de les Festes del Tura. A més, són braçalets reutilitzables i es poden tornar a fer servir per una altra activitat en què hi hagi molta concentració de gent.
 
Els voluntaris de Protecció Civil Olot seran els encarregats de repartir els braçalets. El primer dia de les festes seran al Firal i a la Plaça Móra i oferiran els braçalets al llarg de la cercavila. També es podran recollir a Can Trincheria a partir del dilluns 5 de setembre.

 

Tot i que els nens i nenes portin els braçalets, Protecció Civil recomana no perdre'ls de vista, i que en cas de fer-ho, pacteu un punt de trobada que l'infant sigui capaç de reconèixer. Donar-los punts de referència en cas que es perdin fomenta l'autonomia, l'orientació i el reconeixement de l'entorn. 

Articles relacionats

Utilitzem galetes pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir informació estadística. Si continua navegant, accepta la seva instal·lació i el seu us.
Pot canviar la configuració o obtenir més informació a la nostra Política de Galetes [x]