El concessionari Toyota Casacuberta cedeix un cotxe a l’UVic-CB Vic

Contracte de patrocini
El concessionari Toyota Casacuberta cedeix un cotxe a l’UVic-CB Vic per garantir la mobilitat dels jugadors de fora de la ciutat 
 
El concessionari Toyota Casacuberta de Vic i l’UVic-CB Vic han arribat a un acord de patrocini que permetrà al club garantir la mobilitat dels jugadors del primer equip que són de fora de la ciutat. L’empresa vigatana cedirà a l’entitat un Toyota Yaris durant tota la temporada per tal que Marc Juanola i Lamin Fatty, dos esportistes importants per l’equip vigatà, puguin desplaçar-se de Girona a Vic per assistir als entrenaments i als partits. Al final del curs, un cop tancades les competicions, l’UVic-CB Vic retornarà el cotxe al concessionari. 
 
No és la primera vegada que l’empresa i el club rubriquen un acord d’aquestes característiques. La temporada anterior, Toyota Casacuberta ja va cedir un altre vehicle per garantir el desplaçament d’un esportista del primer equip. Aquest tipus de patrocinis posen en valor les estratègies alternatives que les empreses de la ciutat i l’UVic-CB Vic són capaces de definir per donar resposta a les necessitats concretes del club a partir de les possibilitats que té el teixit econòmic. 

Articles relacionats

Utilitzem galetes pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir informació estadística. Si continua navegant, accepta la seva instal·lació i el seu us.
Pot canviar la configuració o obtenir més informació a la nostra Política de Galetes [x]