LA PISCINA A PUNT PER LA CALOR ÉS HORA DE REVISAR-LA

Amb l’arribada del bon temps i les primeres calors de l’any arriben també les primeres capbussades. Un plaer del qual no gaudirem a la nostra piscina si no hem pres abans les mesures adequades per a la seva conservació i manteniment. 

Hem de fer és comprovar el filtre de la bomba, que no ha d’estar rovellat ni trencat, i la goma de la tapa que, a causa de l’efecte de la calor, té una vida d’uns sis anys.

A continuació comprovarem que el filtre no estigui rovellat i que el nivell de càrrega de l’element filtrant sigui l’adequat. Segons el tipus de filtre haurem de comprovar el seu estat per netejar-lo, reomplir-lo o canviar-lo.

Per a les incrustacions en canonades i filtres, cal realitzar un tractament en circuit tancat amb un detergent àcid durant uns vint minuts i netejar-ho fent circular aigua fins que no hi hagi reacció àcida. Aquesta mateixa operació hem de fer-la amb un producte antialgues.

Cal buidar el vas de la piscina per netejar les parets i el fons. Un raspall dur ens permetrà raspar les incrustacions calcàries, i l'esclarirem amb aigua abundant. 

Es aconsellable renovar cada dia una part de l’aigua de la piscina durant la seva època d’utilització, i, una vegada a l’any, fer-ne una renovació total. Per al manteniment diari de tota la instal.lació s’aconsella vigilar els valors de PH i la utilització regular de productes adequats per a la higiene de l’aigua.

Articles relacionats

Utilitzem galetes pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir informació estadística. Si continua navegant, accepta la seva instal·lació i el seu us.
Pot canviar la configuració o obtenir més informació a la nostra Política de Galetes [x]