Consells per fer el canvi d'armari

endreçar la roba d'estiu i treure la d'hivern
Som molts els que fem canvi d'armari, una tasca un tant pesada i que anem deixant sempre per última hora. Per al que tot quedi ben endreçat i ens sigui més fàcil passar per aquest procés cada temporada us donarem alguns consells pràctics:
 
Primer de tot és bona idea fer una repassada a tota la roba que volem endreçar i que ja no ens posarem la temporada següent. De ben segur que hi haurà algunes peces de roba que ja no utilitzareu, que estan molt gastades o que ja no us van bé o no us agraden. És el moment de treure-us-la de sobre. La podeu donar a algú que conegueu o a alguna entitat que es cuidi de recollida de roba.
 
Per altra banda, recomanem que renteu tota la roba que vulgueu endreçar sense suavitzant i sense lleixiu per tal que si hi ha alguna petita taca que ens ha passat desapercebuda marxi del tot i no es torni impossible de treure per a la temporada següent. No planxeu la roba que renteu perquè el procés de planxa engrogueix les peces. Per solucionar el tema de la olor de la roba, tot i que l'hem rentada abans de guardar-la, podem posar entre la roba unes petites bossetes amb plantes aromàtiques.
 
Ara que tenim la roba triada i neta és el moment d'endreçar-la. La millor opció per què la roba es conservi bé són les bosses de roba perquè permeten que la roba s'airegi però ocupen bastant espai. Per què la roba ens ocupi el menor espai possible, les bosses de buit són la millor opció. Són unes bosses de plàstic que es tanquen hermèticament i llavors se'ls treu l'aire amb l'aspirador.
 
Finalment, pel què fa el calçat, la millor opció són les caixes de cartró amb què venen les sabates o caixes que podem comprar a botigues de la llar. Endreçant-los a les caixes, evitem que el calçat es deformi o agafi pols i humitat. 

Articles relacionats

Utilitzem galetes pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir informació estadística. Si continua navegant, accepta la seva instal·lació i el seu us.
Pot canviar la configuració o obtenir més informació a la nostra Política de Galetes [x]