Canonades que perden i fan soroll

Com solucionar els problemes

Per a pèrdues de canonades exposades (no embotides a la paret), cal assecar bé la zona de la pèrdua, polir-la perquè tingui més adherència i aplicar-hi segellador de canonades, que es compra en una botiga de bricolatge o ferreteria. Abans d'habilitar el pas d'aigua, s'ha d'assecar bé i esperar que el segellador estigui ben sec.

Si alguna canonada de casa fa sorolls, especialment en obrir o tancar l'aixeta, el més probable és que es degui a les bombolles d'aire que té a l'interior. La solució és purgar l'aire atrapat, augmentant la pressió sobre l'aigua de l'aixeta per desplaçar-ne la bombolla.

Agafeu un tros de mànega i connecteu l'aixeta de la pica amb l'aixeta amb aire. Obriu les dues aixetes un parell de minuts perquè la major pressió de l'aigua arrossegui l'aire; traieu la mànega i comproveu si ha desaparegut l'aire. Si continua a la canonada, repetiu l'operació totes les vegades que calgui fins a eliminar-lo.

Articles relacionats

Utilitzem galetes pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir informació estadística. Si continua navegant, accepta la seva instal·lació i el seu us.
Pot canviar la configuració o obtenir més informació a la nostra Política de Galetes [x]