Autentico Chalk Paint

Pintures ecològiques amb resultats impressionants
Què són les Autentico Chalk Paint?
Les Autentico Chalk Paint són pintures d’alta qualitat, ecològiques, amb base d’aigua i amb un 35% de guix afegit, la qual cosa permet que s’adhereixin a qualsevol superfície, ja sigui porosa o no porosa. Van ser inventades pels romans al segle XIV; Autentico Chalk Paint ha recuperat la fórmula i l’ha adaptat a la vida actual per poder donar una segona vida a mobles i complements tant d’interior com d’exterior. Són pintures eco-friendly, amb un contingut inferior a 15 g/l de COV (Composts Orgànics Volàtils), aptes per a l’ús amb infants (tenen el certificat EN71-3) i es poden utilitzar en espais tancats sense necessitat de ventilació, ja que no fan cap olor. També són un tipus de pintures poroses, suavitzen les imperfeccions de les superfícies, són mats i de colors profunds.
 
Com s’utilitzen?
Utilitzar-les és molt senzill, ja que no és necessari preparar la superfície ni diluir la pintura amb cap producte. A més, són aptes per a qualsevol superfície (fusta, melamina, mobles envernissats, plàstics, rajoles, vidre, metall, tèxtil...) sense preparació prèvia. Així doncs, no cal ni decapar ni polir. Només cal que la superfície estigui ben neta. Les Autentico Chalk Paint es poden aplicar amb pinzell, rodet o pistola, i permeten realitzar diferents tècniques creatives i decoratives.
 
Ho puc pintar tot?
Sí! Com hem dit, amb les Autentico Chalk Paint es pot pintar qualsevol superfície i així donar una segona vida a tot el que puguis imaginar. Només cal tenir en compte l’entorn on anirà l’objecte que pintis, perquè hi ha tres tipus de pintura. La gamma Vintage és apta per a mobles i complements d’interior, i requereix un acabat superficial amb cera o vernís. La línia Versante és ideal per a mobles i complements d’exterior i zones humides, ja que té més resistència a l’aigua i als raigs solars. Finalment, existeix la gamma Velvet, pensada i dissenyada per a parets. Així doncs, podem pintar les rajoles del bany, els mobles de la cuina, una calaixera d’IKEA o aquell moble heretat dels avis que no encaixa en el nostre pis modern. Tot això, sense gaire esforç i amb un resultats impressionants. 
 
On les puc trobar?
Trobareu les Autentico Chalk Paint a elTalleracc, l’únic punt de venda a Osona. Es troba al carrer Jaume Munmany, 29 de Vic (darrere dels pisos de la zona de l’Atlàntida). A elTalleracc, a part de poder comprar aquestes pintures, trobaràs assessorament i tallers en què podràs aprendre tècniques decoratives amb aquestes pintures. També és un espai on podràs pintar, restaurar o transformar el mobles i complements que desitgis, ja que disposa d’eines i espai suficient per fer realitat tots els teus projectes. Informa’t del funcionament trucant al 93 885 72 72. També pots visitar el web
www.eltalleracc.ambientals.com o fer una ullada al Facebook i l’Instagram (@eltalleracc). 
 

Articles relacionats

Utilitzem galetes pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir informació estadística. Si continua navegant, accepta la seva instal·lació i el seu us.
Pot canviar la configuració o obtenir més informació a la nostra Política de Galetes [x]