Contacte - Reserves:
Ctra. Camprodon, 5
Vall de Bianya, la
972 29 02 00
Veure web
Troba'ns

Comparteix-nos
Targetes
 

Ca la Nàsia - Vall de Bianya, la

Especialitats
Cuina catalana/casolana  | Cuina ecològica o km 0  | Cuina espanyola i mediterrània  | Amanides  | Braseria/carns

Descripció

El restaurant Ca la Nàsia va ser fundat l'any 1967 per Pere Ayats Aymerich i Maria Pararols Roura.


Anteriorment, Pere Ayats havia estat forner a Llocalou on més tard i juntament amb la seva dona Maria Pararols es van fer càrrec del restaurant.




Pere Ayats es va centrar en la cuina tradicional creant les seves pròpies especialitats com ara la perdiu a la col, el senglar estofat, el faisà a la terra, el cabrit a la llosa i l'espatlla de cabrit embolicada amb pell de porc entre d'altres, molts plats dels quals encara els podeu trobar a la carta del nostre nou restaurant, que va ser restaurat l'any 1985 i que actualment el dirigeixen el seu fill Marc Ayats i la seva dona Teresa Puigvert.


Característiques
Accepten reserves, accés per a discapacitats

Horari
de dimarts a diumenge al migdia (13:00-15:30) i divendres i dissabtes nit (20:30-22:30).

Tancat
Dilluns

Ambient
Acollidor i tranquil·litat. Ideal per a famílies amb nens.

Menús
Menú i carta

Grups

Més Restaurants Vall de Bianya, la

Restaurant Mercè Ca la Gracieta

Antigament, Ca la Gracieta, havia...

La Peça

Al restaurant La Peça,...
Utilitzem galetes pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir informació estadística. Si continua navegant, accepta la seva instal·lació i el seu us.
Pot canviar la configuració o obtenir més informació a la nostra Política de Galetes [x]