Contacte - Reserves:
Av. Reis Catòlics, 3
Olot
972 27 17 05
Troba'ns

Comparteix-nos
Targetes
 

La Barra d'en Regue - Olot

Especialitats
Cuina espanyola i mediterrània

Descripció

La Barra d’en Regue és un Gastrobar amb una cuina de fusió, creativa, tradicional i mediterrània: ravioli de bou amb tòfona i bolets; carxofes amb tripa de bacallà, trinxat i vieira, patates braves, callos de Wagyu, empanada gallega, pop “a feira”. Les seves primeres matèries són molt seleccionades, destancant el Txuleton ( 1kg aprox ) amb set setmanes de curació i la seva varietat de peix i marisc: tempura d’ostres, rap “ Ondarreta “, llagosta amb ous ferrats o calamars de Jaén. 

La decoració de l’establiment proposa un ambient càlid amb una decoració atractiva i de molta personalitat.


Característiques
Es fan càterings i plats per a vegetarians

Horari
Dijous a diumenge de 13:30h a 16h i de 20:10 h a 23:10.

Preu
21-34€

Tancat
Dimarts i dimecres

Ambient
Acollidor

Menús
Sí; menú diari, degustació i carta

Grups

Més Restaurants Olot

La quinta justa

Cinc espais, amplis i lluminosos...

El rebost

Cuina catalana tradicional...

El mig

El restaurant El Mig es troba al...

Can Trunica

Local ubicat a una de les...

L'aroma del te

Aroma del te és una...

Bar Pekin

El Bar Pekín va obrir les...

Bar l'Arcada

El dia 22 d'agost de 2008 la...

Bar Frankfurt El Farolet

La direcció actual del...

Bar Cafè del Firal

La seva especialitat són les...

Bar l'Ansat

El Bar l'Ansat ofereix una gran...
Utilitzem galetes pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir informació estadística. Si continua navegant, accepta la seva instal·lació i el seu us.
Pot canviar la configuració o obtenir més informació a la nostra Política de Galetes [x]