Contacte - Reserves:
Pg. Sant Joan, 36-42
Manlleu
93 850 61 88
Veure web
Veure Facebook
Troba'ns

Comparteix-nos
Targetes
Visa, Mastercard
 

Torres Petit - Manlleu

Especialitats
Amanides  | Arrossos i peix  | Cuina catalana/casolana

Descripció

El Torres Petit és el model exacte de negoci familiar, en la més pura tradició catalana. A l´origen, al 1910, fou una fonda, que amb els anys ha esdevingut hotel, al Passeig de Sant Joan, a Manlleu. L´afecció pels fogons i la taula, respectivament, fou l´esperó perquè al 1986 li neixés a la fonda mare un fill: el Torres Petit. L´aposta estava feta i en ella s´han aplicat els germans Molera, amb tenacitat i rigor màxims, dels inicis fins avui.


Catorze anys després la cuina s´ha fet gran i el Torres, petit. L´ampliació clamava al cel. La remodelació és un exemple de sintonia amb els canvis de temps, així com el gust exquisit dels seus artífexs.


El menjador principal ha adquirit aires càlids i clàssics, és agradable i acollidor, elegant i còmode. És detallista l´ornamentació de les taules i artístic el to de l´ambient.


El nou menjador fa funcions de saló privat. A dalt, una sala per a 40 persones emfatitza l´entrada al restaurant del futur immediat, preparada per a videoconferències i reunions de qualsevol tipus de xarxa WI-FI. Aprofitant l´ampliació, grups i especialment empreses disposen d´espais idonis com a complement d´activitat.


El celler ha esdevingut un espai vital, fet a mida. Construit per a contenir les més diverses ampolles de vi en condicions immillorables, de humitat i temperatura, acondicionat també per rebre els hostes del restaurant, en un ambient distès, tastant, saborejant abans de l´àpat algun dels vins que Xavier Molera ha mimat.L´atenció al client ha esdevingut, doncs, la divisa de la casa.


La cuina, per la seva part, manté arrels tradicionas, tractades amb talent d´autor, de cuiner d´alta professió.


La premisa és el producte i un ingredient cabdal n´és l´estacionalitat. A la tardor, bolets i a l´hivern, caça i tòfona - amb campanya gran d´Osona Cuina-. Respecte per tota classe de peixos, des de les espardenyes i les angules fins als rogers o la tonyina, i les carns, apunten vers la tradició (ulls oberts a la d´autor).


Que tot surti de la cuina té un paper clau en l´augment de la qualitat: el pa és del propi obrador, tant com les fantasies pel cafè.


En Manel té la cuina i en Xavier el menjador que havien somniat. Un equip humà format a la casa els hi fa de mà dreta.


La carta és curta i equilibrada. Els plats tenen gran personalitat.


L´oferta de menús és ben àmplia. Els postres, finalment, tenen el reconeixement de tot aquell que els ha provat, de fora de la comarca i de casa estant. N´hi haurà al carretó i de "fetes al moment".


També hi haurà formatges, a la vista del client. El tabac al punt, amb humidificador inclòs. Les infusions seran obra del propi client.


Al Torres Petit, ara, el menjar d´alt nivell, amb el confort de casa.


Horari
Migdies de dilluns a divendres de 13h. a 15:30h. Divendres vespre: 21h. a 22:30h. Dissabte: de 13:15h. a 15:30h i 21h. a 23h.

Tancat
Diumenge tot el dia. Dilluns, dimarts, dimecres i dijous al vespre exepte festius.

Menús

Més Restaurants Manlleu

MANLLEUET

EL MANLLEUET estem a la...

JAVS

La filosofia de JAVS és la...

Beive Hamburgeseria

Beive és nova hamburgueseria...

Cau Faluga

L’edifici i l’entorn on...

Cap del Pont

El Restaurant Cap del Pont de...

Cal Batlle

Al Restaurant Cal Batlle trobareu...

L'antic Caliu

Especialitat: cuina catalana i...

Crep-Elles

Vine a degustar les millors creps...

Cafè antic

Al Cafè Antic restaurant...

La Pianola

La Pianola és una cafeteria...

Ca l'Ermità

Casa de menges de cuina...
Utilitzem galetes pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir informació estadística. Si continua navegant, accepta la seva instal·lació i el seu us.
Pot canviar la configuració o obtenir més informació a la nostra Política de Galetes [x]