Còctel de marisc

Ingredients:  300g de lluç, una fulla de llorer, sal, 400g de musclos, un dl de vi blanc, 250g de gambes cuites, 250g de llagostins cuits. Per a la vinagreta: un alvocat, suc de llimona, 2 tomàquets, una ceba, mig pebrot vermell, julivert picat, sal , vinagre i oli...

Veure més
Alaska de maduixes

Ingredients: 1 bescuit tipus genovès, 500 g de maduixots, melmelada de maduixa, 250 g de gelat de maduixa, 100 ml de nata líquida, 50 g de sucre glacé i unes fulles de menta. Preparació: Partiu el bescuit per la meitat, horitzontalment. Cobriu la superfície de...

Veure més
Crema freda de patata

Ingredients per a 4 persones: 500 g de patates, 1 porro, 2 tasses de caldo d'au, 1 cullerada d'oli + 1 culleradeta, 1 pastanaga, 4 mongetes verdes, 1/4 de pebrot groc, 4 mongetes tendres, sal, pebre. Preparació: Pela i talla les patates en daus petits; neteja i talla el porro en rodanxes....

Veure més
Tonyina amb meló i mozzarella

Ingredients per a 4 persones:  4 filets de tonyina de 180 g cadascun, 1 meló cantalupo, 16 tomàquets cirerols (cherrys), 20 boletes de formatge mozzarella, 1 culleradeta d'orenga, 1/2 tassa de fulles de créixens, 1/2 tassa de fulles d'alfàbrega, oli d'oliva, sal,...

Veure més
Carpaccio de tonyina

Ingredients per a 4 persones: 500 g de tonyina o bonítol fresc en una peça sense pell ni espines, 2 alls, una cullerada de pebre, una cullerada de julivert, un got de vinagre suau o llimona, oli i sal. Preparació: Emboliqueu la tonyina amb alumini i poseu-la al congelador...

Veure més
Gaspatxo

Encara que ve de gust en qualsevol moment de l’any, el gaspatxo és el protagonista indiscutible de l’estiu i un dels millors aliats per treure’s de sobre algun quilet de més. Amb la calor, un plat de gaspatxo ve de gust diàriament, ja que refresca, aporta...

Veure més
Sangria de vi i cava

Possiblement l’han posat de moda els turistes, i potser per això està considerada una beguda típicament espanyola. No obstant això, ningú no pot negar que té frescor i una gran varietat de sabors, especialment a l’estiu, que és quan...

Veure més
Amanida de meló i raïm

Ingredients per a 4 persones: diferents tipus d’enciams, 24 grans de raïm blanc i negre, ½ meló, 100 g de formatge parmesà en encenalls, 100 g de pernil en encenalls, 20 avellanes torrades.   Per a la vinagreta:  1 culleradeta de mostassa de Dijon,...

Veure més
Amanida de préssec, pernil i mozzarella

Ingredients: Enciams variats, préssec rentat, amb pell i sense pinyol, tallat en 8 trossos. Pernil ibèric. Mozzarella de búfala, tallada (amb la mà) a trossos regulars . Oli balsàmic de Mòdena. Sal i pebre Preparació: Disposeu tots els...

Veure més
Amanida de gall dindi amb nous

Ingredients: 8 talls fins de gall dindi, canonges, 8 tomàquets cherry, 16 nous, 16 daus de pa torrat, vinagreta de mostassa. Preparació:  Col·loqueu els talls de gall dindi a la base del plat, i al damunt hi afegiu els canonges i els tomàquets cherry tallats a...

Veure més
Carpaccio de meló amb síndria

Ingredients: Un meló verd, 200 grams de síndria, 2 safates de pernil d'ànec, oli d'oliva, 1 cullerada de vi dolç (moscatell, porto...), vinagre balsàmic, pebre, sal Preparació: Prepareu la vinagreta batent enèrgicament l'oli, el vinagre i el vi i...

Veure més
Crema de pinya

Ingredients per a 4 persones: 1 pinya natural, 4 ous, 250 g de sucre, 1 llimona, 2 cullerades de farina de blat de moro, 4 guindes per decorar.  Preparació: Mulleu 100 g de sucre amb una cullerada d’aigua i coeu-lo en el microones durant 8 minuts a potència...

Veure més
La coca de Sant Joan
Una de les coques més populars

La coca de Sant Joan és, sens dubte, una de les coques més populars i festives de Catalunya, on es menja per celebrar la nit de Sant Joan.  Hi ha una gran varietat de coques de Sant Joan. Algunes, per exemple, abans de la fruita porten una capa fina de massapà rebaixat amb...

Veure més
Bacallà amb anxoves i olives

Ingredients per a 4 persones: 800 gr de bacallà, una ceba gran, 10 tomàquets nans, 4 anxoves, 1 cullerada de tàperes, 10 olives negres, 1 gra d’all, 4 cullerades d’oli d’oliva, 3 cullerades de farina, julivert fresc, sal i pebre. Preparació: Poseu el...

Veure més
Amanida de fruites i gambes

Ingredients per a 4 persones: 1 aranja, 1 taronja, ½ pinya natural, 2 pomes àcides, 2 cabdells, 300 g de cues de gambes, sal, pebre blanc i suc de llimona. Per a la salsa: 1 iogurt natural, 4 cullerades de nata líquida, 4 cullerades de salsa de soja, 2 cullerades de suc de...

Veure més
Carxofes farcides amb ous de guatlla

Ingredients (per a 2 persones): 6 carxofes grans, 6 ous de guatlla, 1 llauna de xampinyons laminats 1 tall de pernil picat, 4 o 5 grans d'all, 1/2 llimona. Oli d'oliva verge extra. Julivert. Pebre i sal Preparació: Primer netegeu els cors de les carxofes i submergiu-los en aigua amb el...

Veure més
Carpaccio de salmó marinat pas a pas

Ingredients per a 4 persones: 1 filet de salmó de 500 g. Per a l'adob: 10 cullerades de sal marina, 10 cullerades de sucre, 3 cullerades d’anet picat, 2 pessics de pebre, la ratlladura de 2 llimones. Per a l'amanida: 2 cebes, 1 cullerada de tàperes, unes fulles de canonges. Per...

Veure més
Amanida amb nous i panses

Ingredients: Enciam, rúcula, 16 panses, 16 nous, 16 gerds (opcional), formatge feta, vinagreta de mostassa i vinagreta d’olives negres. Preparació: Renteu i deixeu escórrer la rúcula. Talleu el formatge feta a daus (calculant uns 4 daus per persona)....

Veure més
Amanida d'arròs amb bacallà

Ingredients per a 4 persones: 4 tassetes d’arròs, 150g de bacallà dessalat, 1 escarola, 1/2 pebrot vermell, 50g d’olives, oli verge d’oliva, 1 cullerada de bon vinagre, sal i pebre blanc. Preparació: Coeu l’arròs durant uns 20 minuts en...

Veure més
Crema de préssec

Ingredients per a 4 persones: 1 llauna petita de préssec en almívar (425g). 150g de nata líquida, 3 cullerades de sucre, 4 unces de xocolata fondant i un sobre de vainilla. Preparació: Tireu les meitats de préssec en un colador i escorreu-les bé....

Veure més
Alvocats farcits de marisc

Ingredients: 2 alvocats, 100 g de gambes pelades, 4 palets de cranc, 1 llauna de tonyina, 6 musclos al vapor, 2 tallets de salmó fumat, 1 cullerada de tàperes,  4 o 5 cullerades de maionesa, 1 culleradeta de conyac, 1 culleradeta de quètxup....

Veure més
AMANIDA DE NOUS, POMA I SALSA DE FORMATGE BLAU

Ingredients amanida:  Fulles de col vermella, 60 gr de germinat de soja, 1 llimona, 50 gr de nous, 1 enciam, 1 poma Golden, 1 poma vermella, sal, pebre i 2 tomàquets.  Ingredients salsa de formatge blau:  1 got de llet, un rajolí de nata líquida, una cullerada...

Veure més
Amanida d'alvocat i llagostins

Ingredients (per a 2 persones): 200 grams d'enciam romana (si no en tens, qualsevol altre tipus d'enciam), 200 grams de llagostins cuits (si ja estan pelats, només 125 grams), 75 grams de ceba, 75 grams de blat de moro dolç (de llauna), 1 alvocat gran, 1 tomàquet madur gran, 1...

Veure més
MINIPIZZA DOLÇA DE FRUITES

Ingredients per a 4 persones: 2 làmines de massa de pizza, 2 nectarines, 150 g de maduixes, el suc de 1/2 llimona, 1 ou, 3 cullerades de mantega reblanida, 6 galetes, 6 cullerades de sucre, 1 cullerada de farina, 1 cullerada d'oli per engreixar la superfície, 1 cullerada de llavors...

Veure més
Cabdells amb salsa d'anxoves

Ingredients per a 4 persones: 4 cabdells d’enciam, 200 gr de puntes d’espàrrec i 8 filets d’anxova en conserva.  Per a la salsa: 6 filets d’anxova en conserva, 2 ous, una mica de pebre i oli. Preparació: Per a la salsa poseu a coure els ous durant...

Veure més
Amanida de formatge de cabra caramel·litzat i cruixent de bacó

Ingredients per a 6 persones 1 escarola, 1 enciam escaroler, 1 enciam de fulla de roure, 2 pomes, 6 rodanxes de formatge de cabra, 6 talls de bacó Preparació: Trossegem, rentem i escorrem els enciams per, seguidament, emplatar-los en forma de volcà. Els decorem amb la poma...

Veure més
Amanida de formatge fresc, taronja i maduixa

Ingredients per a 6 persones: 1 enciam de fulla de roure, 1 enciam iceberg, 1 escarola, 200 g de formatge tendre, 2 taronges, 100 g de maduixots, 100 ml d'oli d'oliva, 20 ml de vinagre de maduixa, 1 culleradeta de mostassa, 25 g de sèsam   Preparació: Trossegem, rentem i...

Veure més
Amanida de CusCús

Ingredients (4 persones): 400 g cuscús , 4 tomàquets sense llavors, tallats a dauets, 2 pastanagues grans, pelades i ratllades, 2 cullerades soperes de pinyons , 16 olives negres sense pinyol, tallades en cercles petits, 5 cebes tallades molt petites, oli amb llimona, canonges (per...

Veure més
Amanida de Cranc

Ingredients: 4 endívies blanques, 200 gr de succedani de cranc engrunat, 6 ous de guatlla cuits, de 8 a 10 tomàquets cirera, un porro, 100 gr de maionesa light, 2 cullerades d’oli d’oliva extra, una mica de rave picant o de mostassa, unes gotes de tabasco, una cullerada...

Veure més
Carxofes Bresades
Una recepta fàcil de fer

Ingredients per a 4 persones: 8 carxofes, 1 llimona, oli d’oliva, julivert fresc, sal. Preparació: Renteu les carxofes i traieu-ne les fulles més dures. Peleu la tija i deixeu-ne les parts més tendres, fregueu-les amb suc de llimona perquè no...

Veure més
Utilitzem galetes pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir informació estadística. Si continua navegant, accepta la seva instal·lació i el seu us.
Pot canviar la configuració o obtenir més informació a la nostra Política de Galetes [x]